PICT0018.jpgtoneel2006 041.jpg

Nieuw seizoen

Onder de bezielende leiding van regisseur Dineke De Velde Harsenhorst zijn we begonnen met de repetities van de toneelbewerking “De Misérabelen”. De voorstellingen vinden het laatste weekend van mei en het eerste weekend van juni 2018 in Pica Mare plaats.

Repetitiew Dat betekent hard repeteren. Gelukkig hebben we, naast een aantal spelers, die hun sporen al hebben verdiend, een flink aantal nieuwe, veelal jonge spelers mogen verwelkomen. Omdat er ook nogal wat kinderen in het stuk voorkomen zijn er met TSP (Theater SpeelPlaats Gennep) afspraken gemaakt over het meedoen van een aantal gastspelertjes.
Bij regisseur Dineke de Velde zijn we in goede handen. Zij heeft met ons meerdere grote producties op de planken gebracht. Daarnaast heeft zij als regisseur van de Gennepse Revue en de Revue over het afscheid van het Maria Roepaen terrein haar visitekaartje afgegeven. 

De Misérabelen is een toneelbewerking van het bekende boek van de Franse schrijver Victor Hugo uit 1862. In 1980 werd de roman door Schönberg en Boublil bewerkt tot een uiterst succesvolle musical.

Copyright © 2018. All Rights Reserved. Webmaster Y. Beeuwkes